Hoe lang heeft Apple garantie?

Hoe lang heeft Apple garantie?

Hoe lang heeft Apple garantie?

De Apple Beperkte Garantie voor één (1) jaar is een fabrieksgarantie op vrijwillige basis. De rechten die u op grond van deze garantie hebt, staan los van de rechten die u op grond van de consumentenwetgeving geniet, met inbegrip van, maar niet uitsluitend rechten ten aanzien van non-conforme goederen.

Hoelang heeft AirPods garantie?

Als u service nodig hebt voor uw AirPods of oplaadcase, worden er geen kosten in rekening gebracht als het probleem onder de dekking van Apple’s 1-jarige Beperkte Garantie, AppleCare+ of de consumentenwetgeving valt.

Wat is beperkte garantie?

Eenjarige Beperkte Garantie is een fabrieksgarantie op vrijwillige basis. De garantie biedt rechten naast de rechten die voortvloeien uit de consumentenwetgeving, met inbegrip van, maar niet beperkt tot rechten ten aanzien van niet-conforme goederen.

Waarom heeft Apple maar 1 jaar garantie?

De 1-jarige garantie die Apple bood was, en is, een extra service van het bedrijf. In principe moest de consument altijd al terug naar de verkopende partij. Deze 1-jarige garantie die direct door Apple wordt behandeld geldt nu nog steeds.

Hoelang heeft een Macbook garantie?

Apple geeft 1 jaar garantie, maar in Nederland bestaat ook nog het consumentenrecht waardoor je als consument een tweede jaar garantie kunt krijgen, als je hiervoor in aanmerking komt.

Hoe lang garantie op accu iPhone?

De batterij van je iPhone heeft na 500 volledige laadcycli nog ongeveer 80% van de oorspronkelijke capaciteit. De eenjarige garantie dekt de service in geval van een defecte batterij.

Hoe lang heb je garantie op Apple oortjes?

Op Apple-oortjes zit een garantieperiode van 1 jaar na aankoop van je iPhone of iPod. Mochten je oortjes, buiten jouw schuld om, kapot gaan, dan kan je deze gratis omruilen.

Hoe lang garantie Belsimpel?

We geven op alle toestellen altijd minimaal 2 jaar garantie.

Wat is de wettelijke garantie?

De wettelijke garantie betekent dat u altijd recht heeft op een goed product. Als een product niet deugt, heeft u recht op gratis reparatie, een nieuw product of teruggave van uw geld. Er is geen wettelijke garantietermijn in Nederland. Dit is omdat het ene product langer mee gaat dan het andere.

Wat valt er onder de Apple garantie?

Je hebt bij Apple, APR’s en andere winkeliers recht op 1 jaar beperkte iPhone-garantie. Dit houdt in dat je standaard 1 jaar garantie en 2 jaar technische ondersteuning krijgt. Als de iPhone binnen een jaar defect raakt, buiten jouw schuld om, dan zal Apple het toestel vervangen of de iPhone repareren.

Hoelang heeft een MacBook garantie?

Hoe lang is de garantie op een iPad?

Je hebt bij Apple en APR’s recht op 1 jaar beperkte iPad-garantie. Dit houdt in dat je standaard 1 jaar garantie en 2 jaar technische ondersteuning krijgt.