Hoeveel zalen heeft Kinepolis Enschede?

Hoeveel zalen heeft Kinepolis Enschede?

Hoeveel zalen heeft Kinepolis Enschede?

Cineast is gevestigd in het centrum van Enschede en heeft 3 moderne zalen en 451 comfortabele zitplaatsen. Het filmaanbod is divers en ons personeel staat altijd klaar om je te helpen bij het uitkiezen van de geschikte film voor jouw filmuitje.

Wat is een Ladies Night bioscoop?

Pathé Ladies Night is een speciale avond bij Pathé en alleen voor vrouwelijke filmliefhebbers. De Ladies Night vindt altijd op een woensdagavond plaats en er wordt altijd een voorpremière vertoond. Bovendien worden er diverse prijzen verloot en ontvang je een hapje, drankje en een goodiebag.

Hoeveel zalen heeft Kinepolis Utrecht?

Kinepolis Jaarbeurs Utrecht is gevestigd aan het Jaarbeursplein in Utrecht en heeft 14 moderne zalen met 2.988 comfortabele zitplaatsen. Het filmaanbod is heel breed en ons personeel staat altijd klaar om je te helpen bij het uitkiezen van de geschikte film voor jouw filmuitje.

Heeft Kinepolis airco?

Ja hoor, op enkele uitzonderingen* na zijn alle onze zalen uitgerust met airconditioning.

Hoe organiseer je een Ladies Night?

Wij geven je alvast wat tips en ideeën!

  1. Filmmarathon. Bij een meidenavond draait het natuurlijk om gezelligheid, lekker eten en een drankje.
  2. Spelletjes avond. Een ladies night vullen met spelletjes, hoe leuk is dat?!
  3. Spa in eigen huis. Een verwenavond met de meiden, kan ook gewoon lekker aan huis!
  4. Casino avond.

Wat is Cosy Seat Kinepolis?

Ontdek onze gezellige Cosy Seats! Cosy seats zijn nieuwe exclusieve zetels met dat tikkeltje extra: nog comfortabelere zetels met extra brede armleuningen, een handig tafeltje om je drankjes en andere lekkernijen op te plaatsen, én zelfs een houdertje (onderaan de tafel) om je handtas op te hangen.

Hoeveel bioscopen heeft Utrecht?

Er is plek voor kaskrakers, maar ook voor artistieke films. De bioscoop heeft 14 zalen met de modernste technieken en beschikt in totaal over 3.300 stoelen.