Hvad er Secure mobil?

Hvad er Secure mobil?

Hvad er Secure mobil?

Den krypterer din trafik, så ingen kan spionere på dig. Det gør det sikkert for dig at oprette forbindelse til offentlige Wi‑Fi-netværk, hvilket især er nyttigt på mobile enheder, der bruges på farten. Gør det nemt og sikkert at bruge dine adgangskoder.

Hvordan fjerner jeg virus fra min mobil?

Sådan fjerner du en Android-virus

 1. Download og installer Kaspersky Internet Security for Android.
 2. Åbn appen, og tryk på “fortsæt” for at få adgang til systemfunktioner.
 3. Tryk på “Tillad” to gange, så appen kan foretage og håndtere telefonopkald og få adgang til nødvendige filer på din telefon.

Hvordan ved jeg om der er virus på min iPhone?

Hvis du, mens du browser på nettet, får vist en besked om, at din iPhone, Mac eller anden Apple-enhed har fået en virus, eller hvis du modtager et opkald fra nogen, der påstår, at de er fra Apple, og beder om dit kontonavn og din adgangskode, er du sandsynligvis offer for et svindelnummer.

Kan en iPad blive hacket?

3. Tag forholdsregler ved forskellige elektronik. Selvom du dækker dit webcam til, er der risiko for at din mobil eller iPad kan blive hacket. Begge kan, ligesom computeren både optage lyd og tage billeder, som kan blive misbrugt.

Hvad koster ekstra data?

Her er nogle eksempler på, hvad det koster at købe ekstra data hos forskellige teleselskaber:

 • Alka Mobil: 15 kroner per GB.
 • Oister: 2,7 øre per per MB – 27 kroner per GB.
 • CBB Mobil: 49 kroner for 2 GB.
 • Call me: 39 kroner per GB.
 • YouSee: 50 kroner for 3 GB.
 • Telenor: 49 kroner for 1 GB.
 • Greentel: 49 kroner for 1 GB.

Hvordan ser man om der er virus på telefonen?

Tegn på at din smartphone er blevet inficeret

 1. Uønskede reklamer: Popper der reklamer op i tide og utide, kan din telefon være angrebet af virus.
 2. Stigning i dataforbrug: Markant stigning i forbrug af mobildata kan skyldes angreb af fx adware og spyware.

Er der virus på min telefon?

Åbn Indstillinger og vælg Apps. Se dine apps under Downloaded igennem for mistænkelige apps og indhold. Klik på den uønskede app, og tryk bagefter på Afinstaller – hvis denne tab er grå, så har app’en administratorstatus (se punkt 4). Når du har afinstalleret app’en, er dit device fri for virus.

Hvordan undersøger jeg om der er virus på min iPhone?

Både iPhone og Android er udstyret med deres egne sikkerhedssystemer, der scanner de apps, som du installerer. Disse sikkerhedsforanstaltninger opdateres også regelmæssigt via operativsystemversionerne. Derfor har du normalt ikke har brug for at installere yderligere antivirus-apps på din telefon.

Hvordan fjerner man virus fra iPhone kalender?

For at slette Kalender-spam på din iPhone eller iPad skal du først åbne Kalender-appen og derefter trykke på Kalendere i bunden. Tryk derefter på “Rediger” i øverste venstre hjørne. Rul ned til iCloud, og tryk på “Tilføj kalender”, og navngiv det noget passende, såsom spam eller irriterende crap.

Kan en telefon blive hacket?

Et malware-angreb kan dreje sig om at overtage kontrollen med din smartphone, skaffe oplysninger eller direkte skade din mobiltelefon. Hvis din iPhone eller Android-telefon bliver angrebet af spyware, vil et ondsindet program samle oplysninger om dig og din adfærd.

Kan man blive hacket på sin iPhone?

Du kan hacke en iPhone når du vil. For eksempel, hvis din iPhone er jailbroken, så folk kan meget nemt installere en spion app til at overvåge din telefon. Så ja, iPhones kan være mere sikker end andre telefoner, men de kan blive hacket.

Hvad koster ekstra data 3?

Det koster ekstra data 1 GB – 49 kr. 3 GB – 79 kr. 10 GB – 149 kr.