Kan ik oude Kerstpostzegels nog gebruiken?

Kan ik oude Kerstpostzegels nog gebruiken?

Kan ik oude Kerstpostzegels nog gebruiken?

Hoe zit het met oude decemberzegels? Die zijn nog steeds geldig. In de decemberperiode mag je ze dus gewoon gebruiken voor je kerstpost. En daarna voor gewone post, als je genoeg bijplakt.

Kun je postzegels uit 2013 nog gebruiken?

Deze zegels blijven geldig, ook als de postzegeltarieven veranderen. Sinds 2010 staat op alle Decemberzegels het woord ‘December’. Oudere Decemberzegels met daarop de waarde in euro’s zijn ook nog steeds geldig. Let er wel op dat je genoeg postzegels plakt, passend bij het actuele verzendtarief.

Hoe lang kun je kerstzegels gebruiken?

De voordelige decemberzegels kun je gebruiken vanaf 16 november 2020 tot en met 6 januari 2021. Wil je de kerstpostzegels na deze datum gebruiken, dan kan dat, maar dan moet wel worden bijgeplakt tot het dan geldende tarief. Hiervoor zijn bij PostNL speciale postzegels te koop.

Kan een postzegel vervallen?

Je kan oude postzegels blijven gebruiken, enkel voor verzendingen binnen België. Alle postzegels vanaf 2 oktober 1961, ook die in Belgische frank, blijven geldig voor een non-priorzending. Je kan ze niet gebruiken als priorzegel.

Hoeveel kerstzegels op een vel?

Op een vel zitten 20 decemberzegels. Kaartje2go bezorgt in deze periode alle post tegen het decemberzegeltarief, mét reguliere verzending! Na 3 januari kan de zegel gebruikt worden voor reguliere post als er wordt bijgeplakt tot het geldende tarief.

Wanneer moet je de decemberzegels gebruiken?

Je kunt de Decemberzegels het hele jaar blijven gebruiken. Buiten de Kerstperiode om moet je wel bijplakken tot het bedrag dat je op dat moment betaalt voor een standaard postzegel.

Wat is het verzendtarief voor decemberzegels?

Gebruik decemberzegels. Met de decemberzegel verstuur je heel voordelig al je kerst- en nieuwjaarskaarten (tot 50 gram). Is je kaart zwaarder dan 50 gram? Dan geldt het normale verzendtarief. Gebruik in dat geval gewoon een postzegel Nederland 1 of 2. Meerdere decemberzegels plakken kan natuurlijk ook.

Hoe kunt u met een decemberzegel een brief versturen?

Met een normale postzegel kunt u met een postzegel in de laagste tariefsklasse een brief tot twintig gram versturen. De Decemberzegels van PostNL geven niet alleen korting, want u kunt ook zwaardere brieven versturen. Met een Decemberzegels kunt u een brief of kaart tot vijftig gram versturen binnen Nederland.

Welke kerstzegels zijn geldig?

Welke kerstzegels geldig? Postzegels met waarde ‘Decemberzegel’. Kerstzegels in euro bijplakken tot geldend Decembertarief (in 2019 82 cent)