Wat is een doorlopende annuleringsverzekering?

Wat is een doorlopende annuleringsverzekering?

Wat is een doorlopende annuleringsverzekering?

Wat is een doorlopende annuleringsverzekering? Met de doorlopende annuleringsverzekering ben je het hele jaar door verzekerd als je je reis, weekendje weg of dagtrip naar het buitenland onverwacht moet annuleren of afbreken. Annuleringskosten, bijvoorbeeld voor je verblijf en vervoer, zijn dan gedekt.

Wat is verzekerd bij annuleringsverzekering?

Een annuleringsverzekering dekt (een deel van) de kosten wanneer jouw reis niet door kan gaan door een ernstige gebeurtenis, zoals een ongeval, ziekte of overlijden van jezelf of een familielid. Ook wanneer je jouw reis moet afbreken biedt een annuleringsverzekering uitkomst.

Hoe duur is een doorlopende annuleringsverzekering?

Wat kost de doorlopende reis- en annuleringsverzekering?

Maandpremie doorlopende reisverzekering (vanaf)
Reisbagage – Budget – Comfort – Premium € 0,25 € 0,88 € 1,59
Medische kosten – Budget – Comfort – Premium € 0,96 € 0,99 € 1,08
Rechtsbijstand € 0,35
Werelddekking € 0,67

Wat is ernstige ziekte bij annuleringsverzekering?

Met ernstig ziek bedoelen we dat er een grote kans is dat die persoon binnenkort overlijdt. Wij betalen deze kosten alleen als u binnen 10 dagen na het boeken van de reis een Kortlopende Annuleringsverzekering hebt afgesloten.

Heb ik een doorlopende annuleringsverzekering?

Kortlopend of doorlopende annuleringsverzekering Een annuleringsverzekering kun je als aanvullende module bij de doorlopende reisverzekering afsluiten. Je kunt ook los een doorlopende annuleringsverzekering afsluiten. In beide gevallen zijn alle niet-zakelijke reizen in binnen- en buitenland gedekt.

Hoe nuttig is een annuleringsverzekering?

Een annuleringsverzekering biedt dekking als je reis niet doorgaat of voortijdig moet worden afgebroken. Bijvoorbeeld door ziekte, overlijden van een naaste, onvrijwille werkloosheid of een stukgelopen huwelijk. Je krijgt de reissom dan geheel of gedeeltelijk terug.

Hoe weet ik of ik een annuleringsverzekering heb?

Een annuleringsverzekering dekt de kosten van het onverwachts moeten annuleren of voortijdig afbreken van een reis. De reden van annulering moet dan wel onder de dekking van de annuleringsverzekering vallen. Welke redenen dit zijn kun je terugvinden in de polisvoorwaarden van de verzekering.

Wat kost een doorlopende reisverzekering bij de Rabobank?

Maximale vergoeding

Maximale vergoeding
Extra verblijfkosten en kosten levensonderhoud € 75 per verzekerde per dag
Extra reiskosten eigen of geleend voertuig € 0,24 per kilometer
Kosten doordat je door natuurgeweld je vakantieverblijf moet verlaten € 150 per verzekerde

Wat kost een doorlopende reisverzekering bij Unive?

Met de doorlopende reisverzekering zijn al uw reizen precies verzekerd zoals u dat wilt. En dat al vanaf € 1,37 per maand. Het grote voordeel van een doorlopende reisverzekering is dat u deze één keer afsluit. U bent dan het hele jaar door standaard verzekerd voor hulp en vervoer tijdens uw reizen.