Wat kost het slijpen van een zaagblad?

Wat kost het slijpen van een zaagblad?

Wat kost het slijpen van een zaagblad?

Wat zijn de kosten? Bij het laten slijpen van een cirkelzaagblad heeft de diameter van een zaagblad geen invloed op de prijs. Er wordt gekeken naar het aantal tanden van een cirkelzaagblad. Meestal kun je het volgende aanhouden: “Aantal geslepen tanden x 20 a 30 cent = totale kostprijs zaagblad slijpen“.

Kan je een zaagblad laten slijpen?

Zaagbladen laten slijpen Het is heel belangrijk dat zaagbladen goed scherp zijn. Op tijd laten slijpen is dus verstandig. Maak voor het slijpen van uw zaagbladen eenvoudig gebruik van onze slijpservice. Simpelweg opsturen en binnen twee weken hebt u ze geslepen en wel weer in huis.

Waar kan ik mijn zaagblad laten slijpen?

Zorg er daarom voor dat je jouw zaagbladen, beitels of messen op tijd laat slijpen. Dit kun je makkelijk doen met de Leitz slijpservice.

Waar kan ik mijn tuingereedschap laten slijpen?

Bij Welkoop kun je ook terecht voor de reparatie van jouw tuingereedschap, zodat je weer snel aan het werk kunt.

Wat kost een Widia zaagblad slijpen?

HM CIRKELZAGEN SLIJPEN (HM=hardmetaal, widia-cirkelzaag).

aantal tanden slijpprijs
t/m 10 €6,60
12 €6,60
14 €6,60
16 €6,60

Wat kost een beitel slijpen?

Tarieven: Per beitel, guts of klein mes € 6 inc BTW. Per bijl, schaafbeitel, koksmes of haalmes € 10 inc BTW. Schoonborstelen en in duurzame was zetten van verroest gereedschap toeslag € 3 inc BTW.

Hoe een zaagblad slijpen?

Je kunt een cirkelzaagblad slijpen met een vijl, waarbij je rekening moet houden met de tandvorm, en je kunt ervoor kiezen om het zaagblad te slijpen met een slijpmachine. Wanneer de tanden van het zaagblad zijn gebogen, dan is het verstandig om deze eerst te zetten.

Hoe moet ik een cirkelzaag slijpen?

Het zelf slijpen van een zaagblad kan gewoon eenvoudig met een vijl en bankschroef. In dit geval slijp je eerst de tanden met de vijl en zet vervolgens het zaagblad in een bankschroef. Door de warmte, welke vrijkomt tijdens het slijpen, kunnen namelijk de tanden kromtrekken.

Waar kan ik mijn grasmaaier laten maken?

Om je grasmaaier te laten nakijken kun je terecht bij AVEVE. De beste periode is de winter. Laat je machine nakijken vóór 1 februari, dan ben je op tijd klaar voor het nieuwe maaiseizoen. Je profiteert dan ook van het voordelige wintertarief en je vermijdt dat je in volle seizoen zonder machine valt.

Wat kost een zaagblad?

HSS CIRKELZAGEN SLIJPEN

dikte (in mm) →
200 €8,00 €11,60
225 €8,30 €12,60
250 €8,90 €13,70
275 €9,90 €15,25

Hoe slijp ik een beitel?

De beitel naslijpen Leg de beitel met de vlakke kant op de fijne kant van de slijpsteen. Haal de beitel heen en weer, net zolang tot de braampjes volledig zijn verdwenen. Tip! Gebruik de grovere kant van een slijpsteen om tijdens de klus de beitel tussendoor even licht te slijpen.