Wat schrijf je op een bedankkaart?

Wat schrijf je op een bedankkaart?

Wat schrijf je op een bedankkaart?

Onderteken je bedankkaartje Schrijf iets in de trant van ‘Nogmaals dank voor het heerlijke etentje’ en eindig met een groet, die past bij de relatie die je met de ontvanger van het kaartje hebt, bijvoorbeeld: ‘Liefs’, ‘Vriendelijke groet’, ‘Hartelijke groeten’, ‘Groetjes’, ‘Hoogachtend’, enzovoort.

Wat moet ik op een kaart schrijven?

Bedankkaart tekst: mooie zinnen

  1. Bedankt.
  2. Dank.
  3. Leuk dat je er was.
  4. Bedankt voor een onvergetelijke dag.
  5. Dank voor de mooie herinneringen.
  6. Wij zijn erg blij dat je deel uitmaakte van onze trouwdag.
  7. Bedankt dat jullie het tot een onvergetelijke dag hebben gemaakt.

Hoe een directeur bedanken?

Voorbeeldzinnen en teksten; bedankt voor de samenwerking -> Dank je wel voor de prettige samenwerking. -> We willen je graag laten weten hoe blij we met je zijn. -> Dank je wel dat je de moeite hebt gedaan om me hierbij te helpen / dit voor me op te zoeken. -> Het is fijn om te weten dat ik bij jou terecht kan.

Hoe zeg je dank je?

Als iemand je bedankt zeg je: “Graag gedaan.” Of: “Helemaal goed!” Ook “Niets te danken” kan, al ben ik het er niet helemaal mee eens, want ik vind juist dat er wél wat te danken valt. Als ik de pakketbezorger of mijn mondhygiënist of de boekhouder bedank, vind ik “Tot je dienst” een gepaste reactie.

Hoe sluit je een kaart af?

Is het een vriend of familie die je vaak spreekt of hoort de ontvanger bij je kennissenkring? Voor je warme contacten kun je het beste afsluiten met een tekst als ‘Liefs’ of ‘Warme kerstgroetjes’, gevolgd door jullie namen. Je achternaam erbij vermelden is niet nodig, want jullie kennen elkaar goed!

Hoe bedank je iemand via mail?

Wees specifiek. Focus je dankbaarheid op iets concreets dat diegene die je wil bedanken, bereikt heeft. In plaats van te zeggen ‘Bedankt voor het goede werk!’ is het effectiever en geschikter om het specifiek te maken en dingen te zeggen als ‘Bedankt om me gisteren te helpen bij het sluiten van die deal’.

Hoe bedank je manager?

Vertel je manager samen met al je collega’s wat een enorm motiverende werking hij/zij heeft op jullie als team, wat ervoor zorgt dat jullie steeds weer met plezier aan het werk gaan. Benoem je waardering voor het geduld en de behulpzaamheid van je leidinggevende, zeker als je ergens niet uitkomt of fouten maakt.

Hoe zeg je netjes Alvast bedankt?

“Alvast bedankt,” of “op voorhand bedankt,” blijken dé manier om een antwoord los te krijgen. “Dankjewel,” en “bedankt,” prijkten op een mooie tweede plaats. Erg formele afsluiters, zoals “hoogachtend,” gebruik je dan weer beter niet.

Hoe reageer je op Dank je wel?

Dat geeft me een goed gevoel om te weten dat je je zo voelt,’ of ‘Dank je wel, ik waardeer het compliment,’ is een perfect aanvaardbare manier om te reageren. Vergeet niet om te glimlachen en oogcontact te maken met de persoon die je complimenteerde als je hem of haar bedankt.