Doet PostNL op zondag bezorgen?

Doet PostNL op zondag bezorgen?

Doet PostNL op zondag bezorgen?

Met zondagbezorging kun je pakketten tot uiterlijk zondag 01:00 uur aanleveren op het depot van PostNL. Ze worden dan dezelfde nacht nog verwerkt en op zondag bezorgd. Deze service geldt voor bezorging van pakketten binnen Nederland.

Waarom geen post op zondag?

Het besluit is genomen om PostNL tegemoet te komen. Er wordt in het weekend niet veel post verstuurd, waardoor er op maandag weinig aanbod is. PostNL bezorgt een pakket doorgaans de dag nadat ze het hebben ontvangen van de afzender (tenzij je als ontvanger een andere bezorgdag hebt gekozen).

Hoe lang duurt het voordat post aankomt?

PostNL bezorgt je brieven, kaarten en brievenbuspakjes binnen Nederland van dinsdag tot en met zaterdag, meestal binnen 24 uur. De bezorging van overige post verschilt per verzendoptie. Meer weten over de bezorging van je internationale post? Ga naar Bezorgtijd post en pakket naar het buitenland.

Welke post levert op zondag?

Dit hangt af van het soort zending, de afzender en het afleveradres. Brieven en aangetekende zendingen worden voorlopig enkel tijdens weekdagen bezorgd. Sommige afzenders, zoals bepaalde webshops, hebben afspraken met bpost om hun pakjes ook op zaterdag en zondag te laten leveren op thuisadressen.

Hoe laat worden pakketten opgehaald PostNL?

PostNL bezorgt je brieven, kaarten en brievenbuspakjes binnen Nederland van dinsdag tot en met zaterdag, meestal binnen 24 uur….Postbezorging: vijf dagen per week.

Gepost op: Bezorgd vóór 18.00 op:
Zaterdag / Zondag in de oranje brievenbus Dinsdag
Zaterdag (op PostNL-punt) Dinsdag

Waarom wordt er op maandag geen post bezorgd?

Er wordt in het weekend niet veel post verstuurd, waardoor er op maandag weinig aanbod is. Dat maakt de bezorging relatief duur. Het schrappen van de maandag betekent volgens het ministerie dat de stijging van de prijs van een postzegel beperkt kan worden.

Hoe laat bezorgt PostNL brieven?

Op bezorgdagen (dinsdag t/m zaterdag) bezorgen we de post voor 20.00 uur.

Hoe laat rijd PostNL in mijn wijk?

Wanneer bezorgen PostNL, DHL Parcel, DPD en UPS?

Pakketbezorger Bezorging op werkdagen Bezorging op zaterdag
PostNL 08.30-21.30 08.30-18.00
DHL Parcel 11.00-21.00 09.00-13.00
DPD 08.30-18.00 08.30-18.00
UPS 09.00-19.00 09.00-19.00

Hoe lang duurt het voor een brief aankomt?

Een gewone brief zal er vanaf 2019 maximaal drie dagen over doen om aan te komen. Dat staat in het nieuwe beheerscontract van Bpost waarvoor de ministerraad vandaag het licht op groen zet.

Doet bpost leveringen op zondag?

Bpost gaat vanaf februari ook pakjes leveren op zondag. Het gaat om een grootschalig proefproject van één jaar waarover vakbonden en directie een akkoord hebben gevonden. De vakbonden waren jarenlang gekant tegen het zondagswerk maar zijn nu bijgedraaid.