Hoe lang zonnebril na ooglidcorrectie?

Hoe lang zonnebril na ooglidcorrectie?

Hoe lang zonnebril na ooglidcorrectie?

De eerste 6 weken wordt aangeraden om met de littekens zo min mogelijk in de zon te zijn. Gaat u toch in de zon, gebruik dan een zonnebril én een goede zonnecrème met een hoge beschermingsfactor. Na 3 maanden volgt er meestal een eindcontrole.

Hoe lang blijft ooglidcorrectie goed?

Gemiddeld heeft u van een behandeling aan uw oogleden zo’n 15 jaar plezier. Na een ooglidcorrectie ziet u er uitgeruster en frisser uit, maar het verouderingsproces gaat wel gewoon door. Door gezond te leven en goed voor uw huid te zorgen haalt u het maximale uit de behandeling.

Welke zonnebril na ooglidcorrectie?

Het litteken mag na 3 maanden, of wanneer het litteken lichtroze en nauwelijks zichtbaar is, weer voorzichtig in aanraking komen met de zon. Bij intense zon, adviseren wij u nog wel een zonnebril te dragen of het litteken te beschermen met een goede zonnebrand met minimaal factor 30.

Hoe lang wazig zien na ooglidcorrectie?

In de eerste dagen kunt u roodheid en zwelling verwachten rondom de ogen. De ogen kunnen droog, of juist vochtig aanvoelen. Tijdelijk wat wazig kunnen zien, en een tijdelijke gevoeligheid voor licht zijn ook voorkomende bijwerkingen. Een dag na de ooglidcorrectie wordt u gebeld door onze verpleegkundige.

Hoe lang duurt het herstel na een ooglidcorrectie?

U hoeft niet lang te herstellen na een bovenooglidcorrectie. Na zo’n 24 uur bent u in staat om lichte taken in het huishouden of op administratief gebied op te pakken. Wel raden wij u aan om uw lichaam de eerste zeven dagen te ontzien qua fysieke werkzaamheden om druk op de ogen te voorkomen.

Hoeveel dagen ogen koelen na ooglidcorrectie?

U krijgt na de ooglidcorrectie vrijwel zeker last van gezwollen, blauwe oogleden. U kunt dit beperken door na de operatie thuis uw oogleden te koelen. U kunt het beste 24 uur lang koelen met Page 3 3 tussenpozen. U kunt daarbij het beste rusten met uw hoofd iets hoger dan uw romp.

Hoe slapen na ooglidcorrectie?

Buk daarom niet voorover en til geen zware voorwerpen. Bij het slapen ligt uw hoofd vaak net iets hoger dan de rest van uw lichaam. Om de oogleden te ontzien, raden we u aan om een tweede kussen onder uw hoofd te leggen. Zo voorkomt u dat er te veel bloed naar uw oogleden stroomt.

Hoe lang hechtingen na ooglidcorrectie?

De eerste dagen na de behandeling heeft u wat blauwe plekken en zwellingen rond de ogen, dat kan ongemakkelijk voelen in uw werkomgeving. Na 7 dagen worden de hechtingen verwijderd. Dat is meestal het moment waarna mensen weer naar hun werk gaan.

Hoe opmaken na ooglidcorrectie?

U mag weer voorzichtig make-up gaan gebruiken 2 weken na de behandeling, dat is 1 week na het verwijderen van de hechtingen. Daarna kunt u uw ogen voorzichtig opmaken. Voorzichtig omdat het litteken nog kwetsbaar is.

Welke creme gebruiken na ooglidcorrectie?

Littekencreme na een ooglidcorrectie: Gebruik ALHYDRAN.

Hoe lang droge ogen na ooglidcorrectie?

De wonden moeten de eerste 72 uur droog blijven. Daarna mogen ze nat worden en kunt u ze droogdeppen. U krijgt na de ooglidcorrectie vrijwel zeker last van gezwollen, blauwe oogleden. U kunt dit beperken door na de operatie thuis uw oogleden te koelen.

Welke Littekencreme na ooglidcorrectie?