Hvordan skriver jeg en sang til konfirmation?

Hvordan skriver jeg en sang til konfirmation?

Hvordan skriver jeg en sang til konfirmation?

Lav en brainstorm over emner om konfirmanden som sangen skal dreje sig om og brug disse ting til dine vers og rim. Udtal altid ordene ud fra de forskellige stavelserne, for det er sådan vi udtaler ordene og det gør noget nemmere at komponerer sangen.

Hvem laver sange til konfirmation?

Hos mig, Niels Møller, finder du livslang baggrund i udarbejdelse af glade festsange til livets festlige anledninger. Jeg leverer personlig festsange til barnedåb, konfirmation, runde fødselsdage, bryllup og bryllupsdage o.a. Personlig Festavis udarbejdes ligeledes til livets glade mærkedage.

Hvor kan man købe festsange?

Mangler du sangtekster til den helt perfekte hyldestsang, takkesang, velkostsang, drillesang eller bare almindelige festsange? Så er du kommet til den rette side, for her er nemlig masser af sangtekster så du ikke skal gøre noget selv.

Hvad skal en sang indeholde?

En sang består grundlæggende af to komponenter: tekst og musik. Teksten udgøres af en sangtitel og en sangtekst. Musikken udgøres af en melodi med tilknyttede akkorder. Akkorderne er sangens harmoniske fundament, dvs.

Hvad koster det at få lavet en sang?

Prisen for en festsang, afhænger af hvornår på året den bestilles. Bestiller du mellem 1. januar og 1. februar koster den 600,00 kr.

Hvad koster en festsang?

Prisen for en festsang, afhænger af hvornår på året den bestilles.

 1. Bestiller du mellem 1. januar og 1. februar koster den 600,00 kr.
 2. Bestiller du mellem den 2. februar og 31. august koster den 800,00 kr.
 3. Bestiller du mellem den 1. september og 31. december koster den 650,00 kr.

Hvordan man skriver en sang?

Guide til sangskrivning – Sådan skriver du en sang

 1. Få en masse gode idéer. Du skal finde det emne, du gerne vil skrive om, hvor du har noget, du gerne vil fortælle.
 2. Skriv idéerne ned.
 3. Lav vers og omkvæd.
 4. Lav musik til teksten.

Hvor kan man få skrevet en sang?

Her kan du nemt bestille din festsang – uanset hvor i landet, eller udlandet, du bor. Fordelen ved at bestille online er at jeg, som professionel sangskriver, får materialet skrevet med dine egne ord. Det giver mig et godt indtryk af det du ønsker at sige med sangen og ikke mindst hvordan du ønsker at sige det.

Hvordan er en sangtekst opbygget?

En sang er opbygget af en række afrundede helheder kaldet formled, som tilsammen danner en formtype. Formled navngives med fortløbende bogstaver (A, B, C osv.) eller med navne såsom vers, omkvæd og kontraststykke. Sidstnævnte navngivning benyttes især i nyere populærmusik (læs mere herom længere nede).

Hvordan skriver man en god sang tekster?

Hvordan skriver man en sang?

 1. Start med titlen.
 2. Lav en liste over spørgsmål foreslået af titlen.
 3. Vælg en sangstruktur.
 4. Besvar et spørgsmål i koret og et i hvert vers.
 5. Find melodien i din tekst.
 6. Begynd at tilføje akkorder til din melodi.
 7. Vælg et spørgsmål, der skal besvares i dit første vers.
 8. Sammensæt dit vers og kor.

Hvordan indspiller man en sang?

Gode råd

 1. Brug altid et pop-filter foran mikrofonen for at undgå, at skarpe eller på anden måde markante lyde fra munden optages i systemet.
 2. Sangere og mikrofoner er selvfølgelig forskellige, så eksperimentér med sangerens placering i forhold til mikrofonen og lyt godt til optagelserne.

Hvordan skriver man en sang til fødselsdag?

skriv sangens vers Når du skriver dine vers, så tag ét vers ad gangen og én linje ad gangen. Sørg for, der er det rigtige antal stavelser i hver linje og sørg endelig for, at det rimer, dér, hvor det skal. Brug mange korte ord – de er nemmest at få til at passe.